Japan Photo Blogg

Fire enkle temakalendere

kalendarFotokalendere er en perfekt måte å vise frem dine aller beste blinkskudd, og er en flott gave til den som har alt. Har du lyst å utfordre dine kreative sanser, og lyst å lage en temakalender litt utenom det vanlige? Her har vi fire forslag til hvilken kalender du kan lage.

1. Mål for året

Mange starter et nytt år med blanke ark, og setter opp sine nyttårsforsett. Sett opp dine mål for året, og legg inn inspirerende bilder som får deg til å oppnå målene dine. Kanskje har du lyst å gå på Galdhøpiggen eller lese mer bøker. Bli motivert til å gjennomføre målene dine, og få en påminnelse om dette hver dag

2. Instagram-kalender

Har du din egen Instagram-konto, har du allerede en rekke stilige bilder. Bruk bildene til mer enn å legge det ut på Instagram ved å lage en egen kalender med dine beste minner. Her kan du legge inn både selfies og hashtags. En morsom gave å gi til venner!

3. Oppskriftskalender

Del dine beste oppskrifter i en egen kalender med tekst og bilde av retten. Her kan du briljere både med tekst og bilder. Legg gjerne inn retter som passer til måneden, en spennende grillrett om sommeren og supper som varmer om vinteren. En fin gave til hybelboende ungdommer og de som vil lære seg å lage mat.

4. Sitatkalender

Det er ikke bare vanlige bilder som kan brukes i fotokalendere. Legg gjerne inn inspirerende sitater med dine egne bilder. Med noen få tastetrykk i et bilderedigeringsprogram kan bildene dine få en helt ny mening.

Både hos Eurofoto og Japan Photo finner du et stort utvalg av fotokalender, enten du vil ha en enkel en-siders kalender eller en aktivitetskalender for hele familien. Velg mellom en rekke størrelser og ulike papirtyper. Kanskje du vil ha en personlig sjokoladekalender til å telle ned dagene til jul? I hele oktober får du 25% avslag på alle våre kalendere. Legg planer for det nye året, allerede i dag!

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *