Japan Photo Blogg

Slik pynter du veggene på 1-2-3

Vil du gi veggene dine en ny og fresh look på kort tid? Vi gir deg en guide for hvordan du lett kan lage din helt personlige design i hjemmet.

Er du lei av hvite vegger hjemme? Eller har du bare lyst på noe nytt å ha på veggene. Med litt kreativitet kan du enkelt lage din egen veggkunst som ikke koster skjorta, og som ikke er akkurat det samme som alle andre har.

Ved bare noen tastetrykk kan du få din helt personlige veggdekor, og alt du trenger til å pynte veggene i hjemmet ditt.

Composing_direktdruck2 copy

Motivgalleri hos japanphoto.no

Oppdag en verden av motiver. Hos japanphoto.no kan du velge mellom en rekke ulike motiver for å designe ditt personlige kunstverk. Enten du er på jakt etter storbybilder, abstrakt fotokunst eller naturbilder, så finner du det du er på jakt etter i det rikholdige motivgalleriet.

Etter at du har valgt bildet du ønsker å bruke kan du velge mellom fem ulike materialer å få trykket bildet på; fotolerret, akryl, alu-plate, skumplate eller galleriprint.

Motivgalleriet hos Japan Photo passer utmerket om du vil ha et bilde som blikkfang, men ikke selv har filen du vil bruke.

Pris på motiv fra 69,-

Pris på veggbilder fra 189,-

 

Print fra Eurofoto.noprint

Det er ikke bare bilder som kan printes på fotopapir. Ved hjelp av gratis bildebehandlingsprogrammer som Gimp eller Picasa kan du lett lage dine personlige printbare filer. Kanskje ønsker du å dekorere veggene med sitater eller lage dine egne postere. Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Om du synes det er vanskelig å sette i gang, så har kan du hente inspirasjon fra Pinterest.

Fordelen med å printe på fotopapir er at holdbarheten er like lang som et helt liv. I tillegg er dette et rimelig alternativ til å lage sine sine personlige kunstverk.

Eurofoto printer bilder fra 10×10 cm, og opp til 30×45 cm.

Pris fra 1,49

 

Rammer fra Bilderammer.no

Bekk Eik (1)Ønsker du å pynte veggene dine med egne bilder er det stilig å velge iøynefallende rammer, og rammer som ikke alle andre har. Hos Bilderammer.no finner du Norges største utvalg av rammer, og noe for enhver smak.

De eksklusive rammene kombinerer norsk håndverk med design fra Middelhavet, slik at du får den aller beste kvaliteten på produktene.

Kanskje har du lyst å lage din helt egen rammevegg med masse små bilder, eller ramme inn kunstverk.

Pris fra 39,-

 

Selvklebende bilder til fliser – smilesontiles.noSmiles on Tiles

Vil du pynte opp badet eller kjøkkenet med dine egne motiver? Smiles On Tiles er en nettbutikk som lager vannfaste og selvklebende bilder til flisene dine. Bildene tilpasses nøyaktig den flisstørrelsen du har på dine fliser.

Velg mellom å pynte enkeltfliser eller la et bilde gå over flere fliser. Redigeringsprogrammet gjør det lett å tilpasse.

Smiles on tiles tilbyr produkter som gjør at du kan pynte veggflater som vanligvis ikke er lett å finne passende produkter til.

Pris fra 49,-

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita Jordanger

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *