Japan Photo Blogg

Paul padler Nabolaget, og tar oss med på turen!

En alltid engasjert og eventyrlysten Paul Olai-Olssen tok kontakt med Japan Photo våren 2014 for å slå av en prat om hans kommende eventyr, og for å se hvilke muligheter som forelå for et potensielt samarbeid. Det ble mange spennende samtaler og epostutvekslinger, som igjen ble starten på en spennende reise, hvor Paul har delt av hele seg både i dialog med oss, og med publikum. Eventyret hans kan du se i TV-serien «Paul padler nabolaget» som nå sendes på TV8, sponset av CEWE FOTOBOK fra Japan Photo.

padlepaul

På sin ferd gjennom nabolaget støtte Paul på mennesker og opplevelser som han åpenhjertig forteller sin historie om. Han er en flittig fotograf, også utover selve filmingen, og tok mange bilder med sin smarttelefon. Dette gav oss idèen om å la han få teste ut vår egen CEWE FOTOBOK App! Som en mann full av impulsivitet, tok han utfordringen på strak arm.

Paul lager CEWE FOTOBOK fra App’en

Paul CEWE 2c

Paul lager CEWE FOTOBOK på mobilen

Paul laget sin første «mobile» CEWE FOTOBOK underveis på turen fra Akerselva og opp Glomma.  Han fotograferte alle bilder med sin telefon, og redigerte hele boken via verktøy i App’en. Det  ble tatt mange flotte bilder, av spennende mennesker og flott natur – for  innhold og øyeblikk ble det mange av på turen. Bildekorreksjonene er utelukkende foretatt med verktøyene i app’en. Noen uforutsette utfordringer underveis, ble kjapt løst med en telefon til vårt hyggelige kundesenter. Hovedpersonen selv, er en svært kresen mann når det kommer til kvalitet – og med han som vår ambassadør for CEWE FOTOBOK fra mobil-App, visste vi at vi måtte levere kvalitet.

 

bilde 1

CEWE FOTOBOK fra padleturen!

Resultatet ble – en 100% ærlig og eventyrlig bok, full av øyeblikkenes magi!  Heldigvis innfridde boken hans krav, og ble svært godt tatt i mot av en lykkelig og lett humrende Paul. «- Det er utrolig hva man kan gjøre på bare en telefon! Dette er gøy!», sier eventyreren Paul Olai-Olssen. Du kan følge hans blogg paulsplanet her.

 

 Følg med på «Paul padler nabolaget» på TV8 i høst!

bilde 3

Øyeblikk for livet i en CEWE FOTOBOK

Serien er filmet, produsert og tilrettelagt av hovedpersonen selv. Et imponerende stykke arbeid! Vi ble  fenget av Paul’s engasjement og hans omgjengelige og alltid positive innstilling til livet, og regner med at du blir det også! Følg med på «Paul padler nabolaget» på TV8 i høst, og delta i naturfotokonkurransen ved å dele dine naturopplevelser. Her kan du vinne fotopremier fra Japan Photo til en samlet verdi av kr 10.000.

 

Har du mobilen full av bilder?

La deg inspirere av Paul, og lag din egen CEWE FOTOBOK med bilder fra mobiltelefonen din. App’en finner du lett i Google Play og iTunes. Last ned app’en gratis, velg forhandlerkode JAPAN og du er i gang! Ønsker du mer informasjon om App’en, kan du trykke her. Samle minner for livet i en testvinnende CEWE FOTOBOK! Lykke til!

 

ille_langsmalsak

      

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise Vereide

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *