Japan Photo Blogg

Vi har Norges 2 morsomste kollegaer!

I sommer samarbeidet Nitimen, Sommeråpent og Komiprisen om å kåre Norges morsomste kollega. De oppfordret lyttere/seere over hele landet til å nominere kollegaer som de syntest fortjente tittelen. Ca 200 personer ble nominert. Av de 200 ble 6 finalister plukket ut av en jury bestående av Synnøve Svabø, Ingrid Gjessing Linhave og Trond Viggo Torgersen.

Blant de 6 finalistene som publikum kunne stemme på, befant våre egne kollegaer Anita Jordanger (31) og Hege Ravnestad (30) seg. Jentene er et radarpar på «practical jokes». De spriter opp livet på arbeidsplassen vår ved å laminere alt som kan lamineres på pulten til en medarbeider. I tillegg kan de finne på å støpe kontorrekvisita i gele og legge det tilbake i skuffen. De rampete jentene dekker gjerne bilen din med post-it lapper, eller booker et helt skolekorps til bursdagen din. Jentene har også laget en ukentlig internavis med oppdateringer fra arbeidsplassen til en kollega som var sykemeldt et år.

Alle finalistene fikk besøk av Synnøve Svabø. Her hos oss på Eurofoto som er en del av Japan Photo fikk hun litt av en oppvisning av våre to morsomme jenter. Etter å ha landet med flyet skulle hun kjøre til Breim der Eurofoto holder til. Undervegs fikk hun små hint og oppmuntringer via plakater. Vel fremme ble Synnøve møtt av et langt tog med hest og kjerre foran. Toget inneholdt også korpsmusikk, drillpiker og fanebærere. Det ble også mange andre «stunts» undervegs i besøket, til Synnøves store begeistring!

Fredag 22.august ble vinnerne Hege og Anita annonsert på nitimen av arbeidsminister Robert Eriksson, samtidig hoppet en reporter fra NRK ut av skapet vårt her på Eurofoto.

Før alt dette, hadde dagen vært et puslespill for å få, Anita som var i Oslo og Hege som nettopp hadde født, til å møte på jobb denne dagen. Hvite løgner ble servert og de vart veldig overrasket og ikke minst glade når NRKs reporter Karl Kristian Langeland kunne overrekke dem prisen direktesendt i Nitimen. Prisen og blomsterbuketten var selvsagt støpt i gele, slik at de fikk smake sin «egen medisin». Hege og Anita fikk det obligatoriske spørsmålet; Hvordan følest dette? De glade jentene utbrøt » Det føles rett og slett fantastisk! Nå får vi ta med denne flotte gjengen til Oslo. Og der skal vi gi maks!»
Men aller først ble det feiring av prisen med kaker i kantinen på Eurofoto.

Gratulerer med den velfortjente tittelen Hege og Anita, Norges Morsomste Kollega!

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise Vereide

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *