Japan Photo Blogg

La minnene fra sommeren leve videre ved hjelp av bilder i hjemmet ditt

For en fantastisk sommer vi har hatt! Endelig var barndommens sommer her igjen. Ja, du vet da det faktisk var sol og sommer hvert år. Det som egentlig er realiteten er at vi kun husker de fine somrene fra barndommen. Det sure været og regndagene er raskt glemt. Det er nettopp det; vi glemmer ofte litt for raskt. Derfor er det viktig å bevare minnene,
selvom veret ikke alltid er pent!

Hvordan gjør vi det best? Ved å ta bilder, og ikke minst fremkalle dem. Lar du bildene ligge på PCen eller i kameraet, er du like langt. Fremkall bildene dine hos oss – fra kun kr 0,49,- pr bilde!

Samle minnene i en CEWE FOTOBOK

Fyll gjerne den populære og testvinnende CEWE FOTOBOK med sommerbildene dine. Det er en god følelse å ha en ekte bok på fanget med bilder av kjente og kjære som gjør deg glad.
CEWE Fotobok

Hos Japan Photo kan du laste ned den gratis programvaren Min CEWE Fotoverden og lage din egen CEWE FOTOBOK. I programmet kan du virkelig utfolde deg og la bildene komme til sin rett i de mange ferdiglagde malene. Eller du kan designe alt selv, og få din egen personlige stil på boken. Hvorfor ikke lage en fotobok fra en tur du har vært på i ferien? Om du bestiller to kopier og gir den ene til reisefølget ditt, blir det garantert tatt imot med et smil. Om du trykker her kommer du til mye inspirasjon til fotoboken som våre kunder har delt med oss.

ille_langsmalsak

Få bildet ditt på veggen

Det finnes også andre måter å bruke bildene dine på. Har du tatt et bilde som du liker godt, få det på veggen i stort format. Dette gir det lille ekstra på veggen din og interiøret ditt blir mer personlig.

Japan Photo XXL er din nettbutikk for store forstørrelser, poster og plakater. Ta en titt på vårt store utvalg som du finner her!

Sommerminner i hverdagen

Det er også mulig å ta feriebildene med deg som små smil i hverdagen. Hvorfor ikke ha et bilde tatt i et morsomt sommerøyeblikk på kaffikoppen din. Et smilende barneansikt med is over det hele på matboksen. Favorittstranden fungerer fint som magnet på kjøleskapet. Eller ha den solbrune familien på mobildekselet.

Dette og mer til, hjelper vi deg med hos oss. Se mer her!

Med sommerbildene godt synlige i en CEWE FOTOBOK, på veggen og som små glimt her og der så kan høsten bare komme. Minnene fra sommeren 2014 vil vare for alltid.

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise Vereide

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *