Japan Photo Blogg

Norges morsomste kollega!

I sommer skal NRK Nitimen, sammen med Sommeråpent og Komiprisen kåre Norges morsomste kollega. Det har i løpet av våren blitt nominert knappe to hundre personer til tittelen, og en jury bestående av Synnøve Svabø, Ingrid Gjessing Linhave og Trond-Viggo Torgersen har nå valgt ut de seks kandidatene som skal konkurrere om den gjeve tittelen. Våre egne kolleger Anita Jordanger og Hege Ravnestad har utmerket seg med sine practical jokes, og er med blant disse seks kandidatene! Avgi din stemme her! 

Nominasjon for våre kollegaer.

Våre nominerte, Anita Jordanger og Hege Ravnestad ble beskrevet slik i sin nominasjon: «Et radarpar på practical jokes. Rampete damer som spriter opp livet på arbeidsplassen med å f.eks. laminere alt som kan lamineres på pulten til en medarbeider, eller støpe kontorrekvisita i gelé og legge det tilbake i skuffen. De kan fort finne på å dekke bilen din i post it-lapper, eller booke et skolekorps på bursdagen din.» (hentet fra nrk.no)

Synnøve Svabø på besøk.

Fredag 27.juni var Synnøve Svabø og NRK på besøk i Breim for å hilse på kandidatene, og lære dem å kjenne. Her var det ikke spart på godbitene, og en lattermild og overbegeistret Synnøve fikk en smakebit av jentenes kreative påfunn.

Anita og Hege er nominert som Norges morsomste kollega

Anita og Hege er nominert som Norges morsomste kollega

 

 

Kreative sprell for NRK-profilen.

Underveis på turen fra Førde Lufthavn Bringeland hadde NRK-profilen fått små hint og oppmuntringer, med plakater som viste vei til Breim. Vel fremme hos Japan Photo sin avdeling Eurofoto på Breim, ble Synnøve møtt av et langstrakt tog ledet an av hest og kjerre med korpsmusikk, drillpiker og fanebærere.
Deretter ble det servert mange «saftige» smakebiter for vår kjendis på besøk.

Stem frem våre kreative og småsprø jenter!

Om forfatter Vis alle innlegg

Inger Lise Vereide

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *