Japan Photo Blogg

Den store XXL-testen: Gallery print

Kvaliteten på Gallery Print var veldig bra, sier Randi B. Henriksen, som fikk lov til å teste gallery print fra oss. Her er hennes vurdering.

«Har testet Gallery Print for Japan Photo.

Randi ville teste gallery print

Randi ville teste gallery print

Valgte Gallery Print fordi det virket ekslusivt og flott, eg hadde lyst å teste ut litt andre forstørrelser enn fotolerret som eg har prøvd tidligere.

Å vege bildemotiv blant utallige motiv var vanskelig, men valgte motiv fra ein plass eg lika godt, Hellesøy i Øygarden, Hordaland. Nå er vel solnedgangsbilder kanskje «kjedelig» og «vanlig» for noen, men ikkje for meg, og dette blei valget mitt nå.

Kvaliteten på Gallery Print var veldig bra! Som eg forestilte meg det, så er veldig fornøyd med det.

Var likevel ikkje heilt forberedt på at omgivelsane skulle gi så mye gjenskinn i bildet/bildeglasset i dagslyset.. Så dette blir nok flytta fra der det heng nå. Lurt å prøve meir ut mtp dette før ein heng det opp.

Er litt skuffa over formatutvalget, skulle veldig gjerne hatt mulighet for 16:9 format, da hadde eg valgt større størrelse, nå valgte eg mindre pga dette, men fint blei det jo lell.

Motivet Randi valgte til sin gallery print

Motivet Randi valgte til sin gallery print

Tok litt tid fra bestilling til eg fikk varen, 18 dager. Innpakningen var god, likevel hadde posten greid å lage et par dype hull gjennom den tykke pappen..et par mm til så hadde det skadet glasset! -men det gikk bra! 🙂 »

Slik henger bildet på veggen hos Randi

Slik henger bildet på veggen hos Randi

         

Om forfatter Vis alle innlegg

admin

1 kommentarSkriv en kommentar

  • […] Har forstørra eit bilde eg tok av ein vakker solnedgang i Øygarden tidlig i sommar, var så heldig å få bli med å testa ut Gallery Print for Japanphoto. Blei kjempefint, blir nok bestillt fleire forstørringer etter kvart, veldig fornøyd Skriv sjøl ut på god fotoskriver opp til A3 og rammer inn, men iblant kjem den til kort, og det er jo kjekt å ha sine eigne bilder på veggen i stort format. Les om min erfaring med Gallery Print på Japanphotos blogg. […]

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *