Japan Photo Blogg

Norges største fotovandring en stor suksess

Nasjonal Fotovandring var en kjempesuksess. Ca. 1000 offisielle deltakere i 16 byer (i tillegg kommer de som offisielt ikke var påmeldt til fotovandringen), og det er en nesten en fordobling fra i fjor.

I Harstad deltok Japan Photo med et spesialteam, med tre medarbeidere fra Japan Photo, og en representant fra Sony. Oppmøtet var i Generalhagen i Harstad, og på selve dagen var det ekstra mange fotomotiver. Samtidig med fotovandringen var det nemlig veteranbil-utstilling, og MC-parade, med over 1000 besøkende.

I fjor var det 800 deltakere fordelt på åtte byer, og i år var det over 1000 deltakere fordelt på 16 byer. Til neste år vil vi forsøke å arrangere fotovandringen til å omfatte enda flere byer, og satse på enda flere deltakere.

Her er noen bilder fra fotovandringen i Harstad. I Harstad deltok 67 personer i fotovandringen, som ble arrangert sammen med Harstad Fotoklubb. Harstad Tidende arrangerte en egen fotokonkurranse for barn, og Destination Harstad deltok også med en fotokonkurranse.

[slideshow_deploy id=’2780′]

Om forfatter Vis alle innlegg

admin

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *