Japan Photo Blogg

Magiske øyeblikk med Ole Jørgen Liodden

I anledning Villmarksmessa i Melhus 9.-10.mars kommer den anerkjente naturfotografen Ole Jørgen Liodden for å holde foredraget «Magiske øyeblikk».

Ole Jørgen Liodden har vært rundt om i hele verden på jakt etter de magiske øyeblikkene. Spesielt har han vært mye på Svalbard med 15 ekspedisjoner både sommerstid og om vinteren, noe som har resultert i mange blinkskudd. For disse bildene har han blitt høyt premiert i internasjonale fotokonkurranser som BBC (vinnerbilde i 2012), GDT (5 bilder), NNPC og Arctic Global Award (vinner).

For å ta slike bilder er det viktig ikke bare å ha utstyret i orden, men også vite hvordan man jobber i forkant, under og etter selve opptaket. Et viktig prinsipp er «bevisst fotografer» med stor grad av «forsettelighet» og planlegging i forkant. Dette gir større forutsigbarhet og mer gjennomtenkt uttrykksform, og mindre rom for flaks og tilfeldigheter.

Møt opp på foredraget under Villmarksmessa 10.mars kl.15.00, og la deg inspirere av Ole Jørgen.

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *