Japan Photo Blogg

8 kommentarerSkriv en kommentar

  • Jeg har laget CEWE fotobøker i flere år og er veldig fornøyd med at programmet stadig er i utvikling og gir flere og flere muligheter. Flott måte å bevare minnene på i en ryddig form og som er lett å ta frem og bla i.

  • ja en fin måte å samle minner på.
    Har laget 12 stykker til nå over mange år. Blar og blar i dem, og mimrer. jeg må kanskje lage nye før de går i oppløsning!!!
    Men det er mange småting som jeg håper produsenten kan ta med inn i programmet. F.eks. variable avstander mellom bokstavene. Og nå i det siste har jeg hatt problemer med å variere skriften og størrelsen. jeg ser etter muligheten til å standardisere «min» skrift ikke Times eller Arial (som er standard avis-typer. Kunne også tenke meg å kunne tegne enkelte streker/piler osv. Må hente disse fra Word og er noe problematisk..
    men enkelt program og en lærer så lenge en lever eller var det motsatt? En er lærer så lenge man har elever!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *