Japan Photo Blogg

Louise forteller om CEWE FOTOBOK

Louise Camilla Collett har hatt mange CEWE FOTOBOK-prosjekter og deler her noen av sine bøker og fotohefter. I tillegg til å være en fotobok-entusiast er hun også en aktiv blogger.

I dag har vi med kameraer overalt. Alle dingsene vi har, om det er mobiltelefon, mp3-spiller, laptop eller mobile spillkonsoller, har alle innebygget kamera. De fleste av oss tar bilder hele tiden, men hva gjør vi med dem siden?

Ofte blir bildene bare liggende på en harddisk et eller annet sted, og vi finner dem kanskje tilfeldig igjen når vi klikker oss rundt på dataen. Selv om det er helt supert at vi har digitale bilder, og slipper å fremkalle alle de dårlige bildene, er det synd at de fleste har sluttet å fremkalle bildene. De som gjør det har gjerne en plan om å lage et fotoalbum eller en scrap book, men kommer sjeldent så langt.

Da jeg var yngre laget jeg fine album med tekst og klistremerker, men nå prioriterer jeg ikke det lenger. Det er for mye å gjøre, og så mye annet som skjer hele tiden.

Løsningen min ble CEWE FOTOBOK. Jeg testet det ut første gang i 2006. Jeg ville samle bildene mine fra konfirmasjonen og fra sommerferiene. Jeg hadde så mange bilder, og fant ut at det ville tatt hundre år om jeg skulle lage et FINT album med alle de bildene. Jeg gikk inn på Japan Photo og testet programmet, og fikk to kjempefine fotobøker en liten uke senere. Etter det har alle bildene jeg har fremkalt kommet i fotobøker.

Tre albumer fremkalt med CEWE FOTOBOK

Tre albumer fremkalt med CEWE FOTOBOK

I tillegg til disse tre albumene, har jeg en bok til som jeg kjøpte til venninnen min til jul for noen år siden. Jeg laget to, ett til henne og ett til meg, med bilder fra mange år tilbake. En utrolig koselig gave å gi og å få.

Fotohefte laget med CEWE FOTOBOK

Fotohefte laget med CEWE FOTOBOK

Dette fotoheftet laget jeg i 16 eksemplarer. Alle jentene på håndballaget jeg trente fikk hver sin. Jeg valgte hefter fordi de var rimeligere, men de er utrolig fine disse også, og kvaliteten er kjempegod. Så lenge man har det plassert et sted der det ikke blir rifter i det, har du minnebok for livet.

Kreative løsninger med CEWE FOTOBOK

Kreative løsninger med CEWE FOTOBOK

Her har jeg klippet ut og skannet litt av en avisside i aftenposten. Det er mye kreativt man kan gjøre. Du kan velge mellom hundrevis av bakgrunner, layouts (sideoppsett) og utklippsfigurer.

Bildecollage laget med CEWE FOTOBOK

Bildecollage laget med CEWE FOTOBOK

Det er vanskelig å velge ut bare noen få sider å vise frem, for det er så utrolig mange fine!

Mitt neste prosjekt er et album i størrelse A4, som inneholder 154 sider. Jeg har valgt hard cover på denne, slik at det er som en vanlig bok. Et hardt, godt beskyttende omslag, som i tillegg til å bevare bildene godt, ser fantastisk stilig ut.

Jeg kommer til å bruke CEWE FOTOBOK i all fremtid også. Her tar du virkelig vare på minnene. Det er kjempelett å lage, og hvis du ikke er så flink til å gjøre det fint selv, eller ikke vil bruke tid på det, finnes det en hjelper som lager hele fotoboken automatisk. Programmet finner bilder som likner i farge og lignende, slik at du får bilder fra samme dag/tema på samme side.

Om noen dager sender jeg av gårde min nye bestilling. Det er nesten ferdig, men jeg vil sørge for at jeg får med alle bildene fra før sommeren. Det kan jo hende at jeg tar noen bilder i dag og.

Med vennlig hilsen

Louise Camilla Collett

Om forfatter Vis alle innlegg

jpno-igor

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *