Japan Photo Blogg

800 fotoentusiaster på nasjonal fotovandring

Den 12.mai arrangerte Japan Photo for aller første gang nasjonal fotovandring. Det ble en stor suksess med rundt 800 deltakere i 8 byer.

Nasjonal fotovandring ble i år arrangert i Lillehammer, Stavanger, Sandnes, Drammen, Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand. Med mange gode tilbakemeldinger fra deltakerne er det klart at det også blir arrangert en ny fotovandring til neste år!

Temaet for fotovandringen var ”skråblikk på byen”, der deltakerne ble tatt med en løype gjennom byen av erfarne fotografer. Japan Photo arrangerte fotovandringen i samarbeid med akam.no og lokale fotoklubber. Målet var å skape fotoaktivitet, og la folk bli bedre kjent med sin hjemby.

Mange hundre bilder har blitt sendt inn til konkurransen, og juryene er i full gang med gjennomgang av de lokale bidragene. Innen utgangen av neste uke blir de lokale vinnerne kåret, og det blir klart hvilke bidrag som går videre til den nasjonale konkurransen.

Det blir også laget til en CEWE FOTOBOK med bilder som er tatt under fotovandringen. Byens bildebok blir trykket i et eksklusivt opplag og gitt i gave til sentrale møtesteder i byen.

Her kan du se Marcel Leliënhof og hans gruppe under fotovandringen i Oslo.

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *