Japan Photo Blogg

Nasjonal fotovandring 2012

Lørdag 12.mai inviterer Japan Photo hele landet til å være med på en nasjonal fotovandring. I åtte norske byer får fotoentusiaster muligheten til å være med på fotovandringen med tema ”Skråblikk på byen”. Med dette ønsker Japan Photo som arrangør å skape fotoaktivitet, og la folk bli bedre kjent med sin hjemby.


Japan Photo ønsker å styrke sitt fokus på engasjerende aktiviteter blant fotointeressert på alle nivåer, og inviterer til sin aller første fotovandring i samarbeid med lokale foto- og kameraklubber.

– Nasjonal fotovandring er et kjempeløft som setter fokus på selve fotograferingen i praksis, med erfarne veiledere. Bildene fra fotovandringen blir samlet i en CEWE FOTOBOK, og et eksklusivt opplag blir gitt i gave til glede for byens innbyggere, sier administrerende direktør Stephan Stein i Japan Photo.

Premier til over 100.000 kroner!

Konkurransen skal appellere til fotoentusiaster på alle nivåer, en premiepott på hele 100.000 kroner er satt av til konkurransedelen av arrangementet.

– Vi ønsker å gi noe tilbake til våre trofaste kunder. Med denne kjempesatsningen håper vi å lage den største fotovandringen i vår tid. Vi har samlet butikkene i Oslo og Akershus til et fenomenalt arrangement i hovedstaden, og vi er strålende fornøyde med å tilby en fotovandring i totalt 8 av våre største byer. Dette blir kjempegøy, og er du fotointeressert er dette noe du ikke må gå glipp av, sier Stein.

Nasjonal fotovandring 2012 blir arrangert i Oslo, Bergen, Trondheim, Lillehammer, Sandnes, Drammen, Stavanger og Kristiansand.

Satser på suksess!

De nasjonale koordinatorene Morten Reiten og Ronny Larsen, forventer flere tusen deltagere og tror dette blir en kjempesuksess.

– Slike satsninger hvor vi møter våre kunder på en annen arena, og samarbeidet med lokale foto- og kameraklubber, er kjempeviktig. Dette er utrolig inspirerende å jobbe med, og mange av våre ansatte skal ha årets mest minnerike dag på jobb, sier de.

Larsen har lang erfaring med denne typen aktivitet, og har tidligere arrangert FotoWalk i Bergen med opp til 500 deltagere.

– Fotovandring begynner å bli et velkjent begrep, og publikum etterspør nå slike arrangementer. Det å kunne bidra til å organisere dette nasjonalt er kjempegøy, sier Larsen

Et av Norges mest profilerte og største fotonettsteder, akam.no, er med som vår samarbeidspartner og vil presentere vinnerbildene fra den nasjonale konkurransen.

Følg linken for å lese mer om fotovandringen:Nasjonal Fotovandring

Om forfatter Vis alle innlegg

Anita

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *