Japan Photo Blogg

Magne Viks bilde fikk flest «likes»

Vi gratulerer Magne Vik som fikk flest «likes» under fotomessen på Lillestrøm sist helg.

Fem av bildene som fikk flest stemmer ble stilt ut under fotomessen, og her var det mulig å like bildet med et stempeltrykk. Etter at stemmene / stemplene ble talt opp, gikk Magne Viks bilde av med seieren.

Her er hans beskrivelse av bildet:

Bildet ble tatt utenfor Manglerud Vgs på «åpen dag». Jeg fant ut at jeg like godt kunne dra med meg ett par softboxer ut i kulda, da jeg ikke fant noen fungerende svart backdrop (noe jeg helst ville bruke, men endte opp med og bruke naturlig mørke). Min venn Gorm kom tilfeldigvis forbi, og endte opp som modell. Tekniske detaljer: Tatt med 550D med Sigma 50mm f, 1.4. Blender: f.16, iso100 og lukkertid 1/160 sec.

Om fotografen:

Jeg er 17 år og har drevet på med fotografi det siste året. Fotografi er noe jeg alltid har interresert meg, men siden jeg fikk min første DSLR for ca ett år siden har jeg brukt mer og mer tid på fotografi, og føler at dette er noe jeg kunne tenkte meg å drive med i fremtiden. Det jeg liker mest og ta bilder av, må være mennesker. Enten portetter eller streetphotography, eller hva som helst. Men jeg føler at ett menneskelig «touch» gir bildet så mye mer.

De fire andre deltakerne blir også premiert. Vinnerne blir tilskrevet.

Her er premiene:
1. Premie: Gavekort på CEWE FOTOBOK til en verdi av 1000 kr2. Premie: Gavekort på XXL-format til en verdi av 1000 kr3. Premie: Gavekort på CEWE FOTOBOK til en verdi av 600 kr

Om forfatter Vis alle innlegg

admin

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *