Japan Photo Blogg

Vi ønsker flere bloggere

Vi samarbeider allerede med flere kunnskapsrike bloggere, og søker nå etter enda flere engasjerte fotoentusiaster til å blogge om, eller med, oss. Vi samarbeidere både med bloggere som har eget domene, og med dyktige skribenter som publiseres her på bloggen. Det de har til felles er en lidenskap for foto og et ønske om å dele tips og råd med andre fotointeresserte.

I tillegg ønsker vi bloggere som vil formidle historien bak valg av motiv eller fotoutstyr, hvorfor bildene er blitt redigert slik de publiseres, og hvilken fremkalling og presentasjon som er valgt. Det er en fordel om du har erfaring med fremkallingsprodukter som CEWE FOTOBOK og foto på lerret, og at du har glede av å skrive om prosessen fra idé til produkt.

Kontakt oss for evaluering av mulig samarbeid.
Bloggere uten eget domene vurderes ikke for denne typen samarbeid.

Om forfatter Vis alle innlegg

jpno-igor

5 kommentarerSkriv en kommentar

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *