Japan Photo Blogg

Erfaringer med Canon EOS 5D Mark II

Bilde fra en strand i Brasil

Jeg har lyst til å skrive noen ord om et systemkamera som rett og slett er et imponerende fullformatkamera, og som jeg anbefaler på det sterkeste. Canon EOS 5D Mark II kan ta hele 3,9 bilder pr sek, filmer i full HD og har svært god brukervennlighet. Kameraet er godt å holde i hånden, det er stødig og  jeg har selv erfart at det også tåler noen regndrypp.

Bilde av en orkidé, tatt i Thailand

Bilde av en orkidé, tatt i Thailand

Bilde fra en strand, tatt i Brasil

Bilde fra en strand, tatt i Brasil

Kvaliteten på dette kameraet er høyt, og det er til nå det beste jeg har hatt. Tidligere har jeg kjøpt både Canon EOS 30D og Canon EOS 5d som også er gode kameraer, men ingen av de gir et like skarpt og fomt resultat som det jeg oppnår med Canon EOS 5D Mark II. Vurderer du å kjøpe nytt kamera anbefaler jeg absolutt at du velger dette. Bildene i dette innlegget har jeg tatt med kameraet.

Bilde av stener, tatt på Mølen

Bilde av stener, tatt på Mølen

Bryllupsbilde, tatt i Norge

Bryllupsbilde, tatt i Norge

Lykke til med fotograferingen,

Med vennlig hilsen
Nina Kittilskaas

Om forfatter Vis alle innlegg

nina.kittilskaas

4 kommentarerSkriv en kommentar

 • Hei.

  Flotte bilder du har tatt med kamera.

  Har både hatt Olympus og Canon tidligere. Nå har jeg Nikon D5100 og drømmer meg bort i D800 som kommer snart ut på markedet.
  Svigerinnen min har det kamera du har nå, og tror hun er fornøyd med det.

  • Takk for det, prøver med frem litt med forskjellige objektiver og motiver. Er veldig fornøyd med Canon 5D MK II. Nå har det kommet ny modell og den frister.
   Lykke til med fotograferingen!

 • Regner med det er kompatibelt med linser til tidligere kamera?
  Vi har ett Eos 40D, med en del svært gode linser.

  • Har flere kameraer blant annet canon 30 D med objektiver som passer til det. De objektivene passer ikke til canon 5D. Synes det er greit å ha et bredt utvalg av objektiver.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *